Magento 1 Order Pusher extensie

De koppeling tussen Picqer en Magento werkt in de basis zonder extensies. Picqer haalt dan elk kwartier nieuwe bestellingen uit je Magento-webshop.

Met de Picqer Order Pusher extensie voor Magento, komen bestellingen al direct in Picqer zodra de bestelling geplaatst is.

Exentie activeren

Koppel Picqer met Magento op de normale manier.

Download de Picqer Order Pusher extensie en installeer deze in je Magento-webshop.

Log in op je Magento admin en navigeer naar System > Configuration > Picqer / Webhooks

Stel hier de gewenste instellingen in.

Zet Active op Yes om de extensie te activeren.

Kies bij Order state to push voor de waarde Processing. Dit is de state van de order waardoor Picqer weet dat hij uitgeleverd mag worden.

De Connection key vind je in Picqer bij Instellingen > Webshops > Je Magento shop. Deze kopieer je en plak je in dit veld.

Picqer domain is het voorvoegsel van je domeinnaam. Log je bijvoorbeeld in op test.picqer.com, dan vul je hier 'test' in.

Dat is alles. Vanaf nu worden nieuwe bestellingen (met de ingestelde status) direct doorgegeven aan Picqer.

Geeft deze pagina antwoord op je vraag?